Teléfono 937 98 11 06 info@suka.cat

mobile logo

Un any després de la seva obertura, Suka manté intactes totes les virtuts que l’han convertit en un dels restaurants de referència de Mataró i voltants. Cuina de proximitat, producte de qualitat i un toc elaborat únic. Aquí podràs conèixer més a fons qui som, què fem i què volem aportar al món de la cuina.

Suka Restaurant és un dels llocs de moda del Maresme. Vam néixer l’any 2015 fruit de les inquietuds de dos professionals del sector que tenien ganes d’encetar la seva pròpia aventura. La seva cara visible és Jess Fitó, que té com a objectiu junt amb Jorge Beltrán d’oferir una cuina creativa i propera que encaixi amb allò que busca la gent que, quan surt a menjar, té ganes de viure experiències noves.

Tot el que es dissenya a Suka, tant els menús de migdia amb producte de temporada com la carta, que sempre mira al producte de proximitat i la màxima qualitat possible d’aquest, passa per les mans de la cuina de la xef Belén i de Jorge Beltran. Ells són, des de la sala de màquines, els encarregats que aquell plat pensat per a la setmana o per a la temporada de carta s’executi de manera concreta per arribar a un paladar exigent.

El restaurant es troba ubicat tal carrer Concepció, número 4, de Mataró, compta amb una sala acollidora per a 60 persones de capacitat i té un disseny elegant i informal en el qual destaca, per sobre de tot, el personal de sala: qualificat, amb experiència i només amb un objectiu clar entre cella i cella. Que l’atenció al client sigui personalitzada i atenta perquè l’experiència culinària no tingui cap interferència.

Suka ofereix el que es coneix com a cuina mediterrània amb un toc d’autor. Això significa que apostem per la gran quantitat de productes de primer nivell que tenim al Maresme. La selecció del producte primari per fer els plats està molt vinculat al territori, pel que productes com el peix es trobaran a llocs de qualitat contrastada com la Llotja d’Arenys i l’estacionalitat del producte també marcarà i molt el tipus de proposta que s’ofereix. A la tardor, els bolets tenen més presència que a l’estiu, temps d’altres productes.

L’experiència Suka es pot gaudir de moltes maneres. Una d’elles és mitjançant el menú migdia que es pot trobar entre setmana i que ofereix per un preu ajustat de 14,50 euros una bona varietat de plats amb cafè, beguda, pa i postres (quatre plats a escollir de primer i quatre de segon). També tenim una versió més elaborada del menú de 21,50 euros i compten amb un menú degustació de cap de setmana de 35 euros sense beguda.

Naturalment, la carta és una de les propostes més completes que hi ha al restaurant, on es pot menjar per uns 25 euros de mitjana per persona. La carta compta amb plats destacats que són ja marca de la casa dins del restaurant mataroní com les seves braves, el flamenquín, garotes, tataki amb fum de Jack Daniels o l’entrecot de Nebraska.

image

A Suka Restaurant vam celebrar el passat mes de maig del 2016 el nostre primer aniversari, en el qual es va oferir una actuació en directe de la concursant a La Voz, Èrika Gómez, que va amenitzar la trobada amb el seu toc soul tan característic. Un any en el qual la seva presència en el territori ha anat creixent no només per actuacions i detalls com aquest, sinó també per la seva presència col·laborant en algunes de les Jornades Gastronòmiques de la ciutat o amb una força especialment rellevant en webs on es recullen opinions dels comensals.


``RESTAURANT DE REFERÈNCIA DINS DE LA CAPITAL DEL MARESME``


Sense anar més lluny, un any després de la seva inauguració Suka Restaurant es troba entre els tres restaurants amb millor valoració a TripAdvisor dins de la capital del Maresme. 162 opinions que li atorguen una puntuació de 4,5 punts sobre 5 i que l’han convertit, gràcies al boca-orella i al saber fer de la seva cuina i el seu personal, en un restaurant de referència dins de la capital del Maresme.

``TREBALLANT DE DIMARTS A DIUMENGE``

Un establiment on intentem renovar-nos constantment,   on volem sorprendre tant als comensals que vénen per primera vegada com aquells que repeteixen i són habituals de Suka. I això només es fa d’una manera: passió per una feina on hi ha una implicació màxima dia rere dia. Treballant de dimarts a diumenge i preparant la setmana entrant el dia de descans, el dilluns.